Om mig

Mitt namn är Niklas Hansson och jag är diplomerad Massageterapeut och certifierad Massör sedan 2003. Utbildningen gick jag på Hälsoteket i Malmö. Vidareutbildade mig därefter till gyminstruktör hos SKKF. Har arbetat med friskvård (som gyminstruktör och massör) sedan 2000. På gymmet fick jag även internutbildning/fortbildning i HIT träning av leg. Sjukgymnast. Har i stort sett sysslat med idrott i hela mitt liv. Spelade fotboll fram tills jag var 17 år, därefter har det mest blivit gymträning och powerwalks. Har en stor passion för hälsa och lever som jag lär och vill vara ett föredöme för andra. Har familj med två barn som jag ständigt får tjata på med grönsakerna 🙂

Hälsa för mig är att hitta balansen mellan sund kosthållning, träning, umgås med familjen och naturligtvis ta en och annan massagebehandling. Hälsan är viktig genom hela livet för att bättre klara alla krav och prestationer som livet ställer på oss. Idag ”slarvar” många med den på olika vis, vilket naturligtvis är olyckligt då dem hamnar i ”riskzonen” för att utveckla någon form av ohälsa.

–Det du investerar i hälsa idag och framöver, kommer spegla sig i framtiden hur du mår. Kort sagt, tänk förebyggande/preventivt.

Min målsättning är att du ska få bibehålla din goda hälsa eller så hjälper jag gärna till att förbättra den med dem kunskaper och den erfarenhet jag har. Jag kan ge dig råd om träning och stretching/töjning utöver massagebehandlingarna. Jag erbjuder även kostrådgivning. Den sk egenvården är en mycket viktig kompletterande del av behandlingen. Tillsammans (kund och terapeut) kan vi få ett bättre slutresultat om denne sköts.

Jag är godkänd för F-skatt samt medlem och ansvarsförsäkrad i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Följ gärna min blogg där jag skriver om massage, träning, kost och hälsokost ur ett empiriskt perspektiv/synsätt och med pseudovetenskapliga teorier. Detta för att ge dig dom verktyg som behövs för att upprätthålla en god hälsa. Hälsa kan komma i olika former. Formerna jag erbjuder är massage, träningsråd, kostråd samt försäljning av riktig hälsokost.

–Kort och gott säljer jag hälsa!

Har du frågor är du naturligtvis välkommen att både ringa eller mail så ska jag svara så gott jag kan.

niklasOm mig