Viktkampen

Våg2

Är du redo att anta 2015 års utmaning?

Vinnaren:

Vinnaren i denna utmaning vinner antingen hälsokost (valfria produkter) från min webshop till ett värde av 2000:- eller ett 10-Kort på massage (värde 2880:-).

Om ”Viktkampen”:

Nu är det dags att på allvar bli kvitt din övervikt! Därför startar jag ”Viktkampen”. Här får du chansen att på ett professionellt sätt gå ned i vikt på ett säkert, effektivt, hållbart och inte minst ett hälsosamt vis.

Så här går det till:

Vi träffas första gången individuellt 2 tim där jag utför en konsultation med frågor för att skapa mig en uppfattning om dig. Tillsammans vid detta tillfälle skapar vi ett kostschema som du känner skulle kunna fungera för dig. Vi lägger fokus på maten, inte träning. Vi gör en invägning som sedan kommer att bli din ”startvikt” i denna utmaning. Vid varje månadsskifte  träffas vi igen (6 tillfälle totalt) med de andra deltagarna på ”träffen” för att följa upp. Här sker en ny invägning för att se hur viktnedgången fortskrider. Utmaningen pågår under 6 månader (vid sista träffen koras vinnaren). Efter vägningen pratar/diskuterar vi hur det har gått under den passerade månaden samt tar en enkel och hälsosam ”fika”.

Mer om utmaningen:

Konsultationen sker på min mottagning, Stadiongatan 65 Malmö. Konsultationen (och därmed starten) sker vecka 1 i Januari och utmaningen börjar vecka 2.

Du som söker ska ha viljan att ändra din kost och livsstil men saknar ”verktygen” och rätt kunskap för detta.

Skulle viktnedgången avstanna så bokar vi in en uppföljning (individuell) för att göra dem justeringar som behövs för att fortsätta viktnedgången.

Viktminskningen räknas ut procentuellt. Så den som procentuellt  minskat mest  i vikt efter sista invägningen vinner.

Träffarna sker Söndagar på Stadiongatan 65 i Malmö. Skulle hinder ske så får du väga dig vid nästa tillfälle istället. Parkeringsplatser finns gratis.

Anmälan och villkor:

Åldersgränsen för att deltaga är 18 år.

Sista anmälningsdagen är 30:e November.

Anmälan sker på mail (info@niklasmassage.se). Du får bekräftelse på om det finns plats kvar. Finns det plats ska du snarast möjligt betala in anmälningsavgiften på mitt plusgiro 653913-4. Inte före du betalt in är du garanterad plats. Vi ”håller” således inga platser.

När dem 10 första personerna erlagt  betalning är platserna slut. Så först till kvarn gäller. Deltagarantalet är satt till max 10 och minst 6 personer. Skulle vi bli mindre än 6 personer blir det ingen utmaning och erlagt betalning betalas tillbaka.

Skulle du få förhinder att deltaga eller ångra dig senare än 14 dagar före start (vecka 1) betalas inte avgiften tillbaka. Undantag är om du kan uppvisa läkarintyg som kan styrka ditt förhinder. Skulle du av någon anledning inte kunna fullfölja utmaningen betalas inte avgiften tillbaka.

Niklas Massage förbehåller sig rätten att utesluta deltagare som missköter sig.

Anmälningsavgift:

Anmälningsavgiften är 2000:-/person. OBS! Först när betalning är erlagt har du garanterat din plats.

I priset ingår:

2 tim kostplanering/kostschema/rådgivning  (individuellt anpassad)

1 st uppföljning på 20-30 minuter (individuell). Uppföljningen bestämmer du själv när den ska ske.

Fika på träffarna.

Lycka till med utmaningen!

Ps. Har du frågor är du givetvis välkommen att kontakta mig.

niklasViktkampen